Var man kan köpa el cigg?

​​I nästan alla större städer finns det idag specialiserade el cigg butiker. Här hittar man utbildad och kunnig personal, som kan hjälpa till och visa hur påfyllningar, laddningar och smaksättning ska göras för att nå bästa resultat. Är man osäker, kanske är det första gången, då kan det vara både spännande och tryggt att ha någon som visar hur man ska göra. Dosering är också något som kan uppfattas lite oklart initialt, men som lätt förstås med hjälp av någon mer kunnig.

De flesta butiker erbjuder gratis smakprov också. Då el cigg kan köpas med diverse olika smaktillsättningar kan det vara bra att prova lite olika i en början om man har vägarna förbi. Annorlunda smaker som tropisk frukt, melon och energi dryck finns förutom klassiska tobaks smaker, choklad och vanilj och så vidare. För många är alternativen när man köper el cigg mer varierande än vanliga cigaretter och oftast roligare att välja mellan. Många har mer än en favorit och växlar beroende på tillfälle.

Tryggt att köpa el cigg på webben

Har väl fått in snitsen och vet vad man vill ha väljer många att handla mer ekonomiskt hemifrån. Många butiker kompletterande webbshoppar där det kan erbjuda ekonomiförpackningar och gör-själv-paket. Vanligt förekommande är man kan också kan hämta sitt paket i själva butiken om så önskas.

Vill man komplettera sitt el cigg köp med andra produkter som t.ex. snus går det utmärkt online. För de som bör utomlands är detta en idealisk och praktisk lösning för alla inblandade. Vid köpa el cigg online​​​ erbjuds oftast ett par fria prover eller en extra bonus smak. Hur man doserar och tillsätter nikotin kan som sagt vara lite ovant, men det löser sig ganska omgående. Att kanske upptäcka att man är mer beroende av att ha något i handen än själva nikotinet kan bli en ren befrielse.

Webbutiker idag är oftast certifierade och har trygga och tydliga sätt som de tar emot betalningar på. Många komplimentera oftast också med möjligheter via plattformar som Paypal eller liknande.

Kvitton e-postas med en gång och man kan följa vart ens paket är och till dess att det kommit fram.​​