Smart belysning från Integration Design

​​Idag är vi otroligt bortskämda med att alltid ha smarta och bekväma lösningar för allt, speciellt i hemmet eftersom att det är här vi vistas mest, därför är det skönt att alltid kunna vända sig till det företag som kan erbjuda det bästa på marknaden för att ni ska få de mest innovativa lösningarna för just ert hem. Något som många idag väljer att använda sig av tack vare de många fördelarna är smart belysning från Integration Design, hos dem har man tagit fram det allra senaste på den tekniska marknaden och gjort det möjligt för alla att få tillgång till de smartaste och bästa lösningarna för just belysning, ljud och styrning i hemmet. 

Eftersom att man hos Integrations Design alltid arbetar för att göra varje individuell beställning så bra som möjligt för varje kund kommer ni alltid att ha ett nära samarbete med dem som kund för att ni ska få det precis som ni önskar med ljus, design och styrning. De har satsat på såväl kvalitet som snygg design och smarta lösningar och är därför det självklara valet när du vill ha det där lilla extra när det kommer till ljuset i ditt hem.

Styr ljus med din smartphone​

Hos Integration Design arbetar man självklart med smart belysning, detta är något som innebär att man tar hänsyn till alla delar av vad en ljussättning av hemmet faktiskt innebär. 

​​​Det är rätt placering och val av ljus och lampor, snygg design på knappar och paneler samt smarta lösningar så att du alltid kan styra ljuset i hemmet vart du än befinner dig genom din smartphone till exempel. Så surfa in på deras hemsida www.integrationdesign.se för att läsa mer om vad smart belysning faktiskt kan innebära för dig och ditt hem. ​​​​​​​