Är det dags för fönsterbyte hos er BRF?

Funderar ni på att göra ett fönsterbyte hos er BRF? Det finns ett bra företag som utför fönsterbyte hos BRF. De heter MIR Fönster. Till dem kan även privatpersoner vända sig, som även de behöver byta fönster. Detta företag har:

  • Nya fönster
  • Renovering av fönster
  • Entrépartier

Det kommer ju tillfällen då det är dags att byta ut alla fönster i en fastighet. Är det så att ni är en bostadsrättsförening, så kan det vara smart att ta alla bostäder på en och samma gång. Om det är en fastighet med många lägenheter och trappuppgång, så kan det även vara värt att fundera på att byta ut entrén.

Byt alla fönster i er BRF

Om det är dags för ett fönsterbyte hos er BRF så kontakta gärna MIR Fönster. De erbjuder svensktillverkade fönster av hög kvalitet som även är anpassade för det nordiska klimatet. Det är underhållsfria fönster. Dessa tillverkas på beställning i de mått ni behöver samt att de även kommer och monterar in dem åt er. Detta företag har en lång erfarenhet av fönsterbyten. De kan göra det snabbt och lätt!

Komplettera med nya entrépartier

Om ni har en BRF där det finns flera entréer, så kan det vara smart att byta ut dem med i samband med ert fönsterbyte. Det är bara att välja de mått, den färg och det utseende ni vill att det ska vara. MIR använder sig av premiumprodukter från Schüco. Även dessa går att måttanpassa samt att de tillverkas bara på beställning samt monteras in åt er.